رفتن به مطلب

فروش هاب 7 پورت تی پی لینک UH700 USB 3.0 ( امکان تعویض با SSD 120 و یا فلش 64 گیگ هم برقرار است ) کاهش قیمت مجدد

mortezak87
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان همونطوریکه از عنوان پیداست قصد فروش این USB HUB رو دارم من خودم نزدیک دو ساله دارمش و بسیار تمیزه بطوریکه پلاستیک روی دستگاه رو هنوز در نیوردم و مصرفم خونگی بوده و نهایت دوتا فلش بهش وصل کردم و نه بیشتر و اکثر اوقات خاموش بوده

قابل توجه دوستان گارانتی  این دستگاه از 94/7/1  الی   97/7/1  بود که تموم شده ولی خود HUB همراه با جعبه و متعلقات  کامل هستش

همه پورت ها سالم و تست شده هستش  و سه پورت آخر توانایی شارژ گوشی با شدت جریان 1.5 آمپر رو داره علاوه بر اینکه فلش هم بهش میخوره

در مورد برند هم که معرف حضور همه عزیزان هست

قیمت : 200     190    180    170   160

هزینه ارسال با خودم

ارسال از طریق پست یا تیپاکس

https://www.lioncomputer.com/network-&-communication-equipment/network-equipment/usb-hub/tp-link/tp-link-uh700-usb-3-0-7-port-hub-36.html

علت فروش هم اینکه کیس قبلیم  پورت USB مشکل داست ولی با تعویض کیس عملا این HUB برای من بلا استفاده شده و شاید از دوستان کسی بهش نیاز داشته باشه

از دوستان اگر SSD 120 یا فلش 64  داره امکان تعویض هم هست

photo_2019-01-20_21-35-12.jpg

photo_2019-01-20_21-35-18.jpg

photo_2019-01-20_21-35-23.jpg

photo_2019-01-20_21-35-29.jpg

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

دوستان فروش تا آخر هفته برقرار است در غیر اینصورت خارج از فروم به فروش خواهد رسید 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

دوستان فروش تا آخر هفته برقرار است در غیر اینصورت خارج از فروم به فروش خواهد رسید 

سلام با ۶۴ آکبند با گارانتی مادام العمر معاوضه دارین؟

۲۰۱۹۰۱۲۲_۱۰۴۳۳۴.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست من قابل شما رو نداره ولی متاسفانه usb2 به کارم نمیاد ترجیحا usb3 باشه خوبه

لینک به دیدگاه

هاب خریداری شد مبلغ به حساب فروشنده واریز شد ممنون

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Sezar & sanaz گفته است :

هاب خریداری شد مبلغ به حساب فروشنده واریز شد ممنون

تایید میشه و شنبه برای دوستمون ارسال میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...